pawel66 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ja nie pisze ze model zły tylko miałem zabójcze kąty w wysokości i to dlatego dzis latałem normalnie i nie było problemu to Krzysiek twierdzi ze model się nie słucha możesz dać zdjęcie twojego mocowania podwozia? bo ja zrobiłem mocowanie na płaskownikach węglowych i dalej się łamie :roll: - przy twardszych lądowaniach hehe piastę ja tez wymieniłem :faja: znowu taki początkujący to ja nie jestem latałem dużo helikopterami :mrgreen: pakiet naładowany idę latać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Nie zmieniłem nic w podwoziu. Po prostu odkręciłem, nabechałem żywicy i przykręciłem zatykając tą piankową zaślepką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 i sie trzyma? :shock: ja wyciąłem dziś trochę styropianu i wkleiłem sklejke 3mm 9x7cm i dodatkowo przykleiłem do modelu taśmą do okoła dziobu miałem mocne lądowanie i tylko podwozie się skrzywiło ;] Jak pikowałem na pełnym gazie w dół to stateczniki zaczęły się trząśc jak galareta;/ az serwo kierunku sie obluzowało (nie było przykręcone) szczęście ze wylądowałem jak je usztywnić problem nie leży w ich sztywności a w mocowaniu do kadłuba :roll: Wojtass_nt jakieś pomysły? może zamontować na stałe i przebić cienkim prętem węglowym? edit : problem rozwiązałem sam - dodałem podkładki z tekturki stary zesztywniały szybko na jakim śmigle latasz? ja obecnie na 11 x 7 bo nie było większych w podobnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 kurcze mam problem ze skutecznością kierunku na max gazie ledwo idzie polecieć nożem - ty tez tak masz?? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Nie. Mój lata spokojnie na żyletkę i ma jeszcze zapas. Może pogmerałeś coś z zakresem wychyleń SK? Najlepsze śmigło dla tego modelu i silnika to takie jak w oryginale- APC E 13x4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 wychylenia są prawie maksymalne :cry: może zły cs jak mas umiejscowiony pakiet tam gdzie przewidział producent? da sie tam cokolwiek regulować? :| może podasz mi swoje gg porozmawiamy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Pakiet dokładnie tam gdzie jego miejsce Odbiornik w kabince na środku. Ten model po wyjęciu z pudełka kręci pełne 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ja 3D nie potrafię czasami jakąś beczkę czy hariera zrobię powiedz mi jeszcze jaki pakiecik tam wsadziłes? mam rozumieć ze ukrywasz swoje gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 kurcze mam problem ze skutecznością kierunkuMoże miernej jakości serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 hxt 900 i podobne nie to nie serwa dziś znowu go przez ten ster zaliczyłem kreta :cry: Używaj opcji edytuj, nie pisz postu pod postem. - meteor Wojtas zdaje sie ze będzie nas łączył 2 gi model chce zbudować extrę mini z depronu powiedz mi jak lata w porównaniu do mx? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.