Skocz do zawartości

Pierwsze fpv

jedrekxxd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
Opublikowano

Podany przez Ciebie zestaw jest beznadziejny. Poczytaj w tym dziale - diem założył fajny temat jak tanio zacząć. Jest tam dobry zestaw, niewiele drożej wychodzi o napewno jakość o niebo lepsza.

Opublikowano

jedrekxxd,

Nie jestem orlem w fpv ale mam juz zbudowana cala platforme czekam jeszcze na odpowiednia pogode wszysko skompletowalem

czytajac forum , dzial rc-cam ba nawet ostatnio Diem poczynil wprowadzajacy temat w takie latanie. Nie zadalem ani jednego pytania ;-) a platforma sie rwie do lotu tak jak jej pilot .

Moze bys skorzystal z umiejetnosci czytania i przerobil caly dzial rc-cam

w koncu warto wiedziec w co sie wydaje te 1500 zl.

Pozdrawiam Jan

Opublikowano

Ja ostatni też myślę aby coś skompletować, latanie wkoło głowy już nie wystarcza. Tak jak napisano wyżej, wszystko masz ładnie i zrozumiale opisane, naprawdę warto przeczytać. Z tego linku co podałeś, po przeczytaniu forum wiedziałbyś, że rozdzielczość tej kamerki, jak i minimalne oświetlenie, to beznadzieja.

Opublikowano

Jedrek poczytaj ten temat dokladnie, jak czegos nie zrozumiesz to smialo pytaj :)

http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=25053

Tak jak juz koledzy wczesniej mowili kupowanie tego zestawu z allegro kompletnie mija sie z celem.

btw. Panowie linki do innego forum sa raczej nie na miejscu. Gdyby tutaj nie bylo potrzebnych informacji to rozumiem... Posprzątałem to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.