tomo24 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Dzisiaj próbując włączyć ładowarkę wyskakuje mi coś takiego. Niemam pojęcia co to jest. Wczoraj normalnie ładowała, a dziś rano już nie. Ma ktoś pomysł co to może być, lub komuś się to przytrafiło. Proszę o pomoc i z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Wysyłka na gwarancję ?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udało ci się coś zdziałać z tą ładowarką ?? Znajmy ma identyczny problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Niestety nie, poszła na gwarancje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ja też miałem coś takiego w iCharger 106B zdaje się. Posypał się program w uC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udało ci się coś zdziałać z tą ładowarką ?? Znajmy ma identyczny problem.. Kumplowi "duży" turnigy 8150 tak stawał - problemem okazały się kondensatorki przy kwarcu, po ich wymianie (na ok. 20pF z tego co pamiętam) problem zniknął. Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.