Gość Anonymous Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam Poszukuję polskiej instrukcji do tego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 spróbuj tego! http://www.nastik.pl/manual/ASP_Magnum_instrukcja.pdf :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A po co mi instrukcja ASP? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 http://manuals.hobbico.com/osm/50sx-40-46-61-91fx-manual.pdf W sumie nie wiem dlaczego Ci to podałem: A po co mi instrukcja ASP? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Tak jak pisałem na początku, interesuje mnie instrukcja w języku polskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Llepiej zrobisz jak postawisz konkretne pytanie. Nikt nie będzie się bawił i tłumaczył instrukcji prostego silnika. Kolega MironRC chciał Ci pomóc wysyłając instrukcję PL do Magnum ale go chyba obraziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Llepiej zrobisz jak postawisz konkretne pytanie. Nikt nie będzie się bawił i tłumaczył instrukcji prostego silnika. Kolega MironRC chciał Ci pomóc wysyłając instrukcję PL do Magnum ale go chyba obraziłeś. Mellon przyznam, że nie rozumiem o co Ci chodzi . Nie prosiłem nikogo o "zabawę" w tłumaczenie. Jeżeli ktoś będzie miał taką instrukcję po polsku i zechce się podzielić to świetnie a jeżeli nie to trudno, świat się nie zawali, proste . W moim rozumieniu forum służy do wymiany doświadczeń i dzielenia się wiedzą. Przy okazji oświeć mnie jak możesz czym obraziłem kolegę Mirona bo czegoś tu nie kumam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Przy okazji oświeć mnie jak możesz czym obraziłem kolegę Mirona bo czegoś tu nie kumam. nie obraziłeś mnie, ale co wyczytasz w instrukcji OS 61 Fx w porównaniu do instrukcji do podobnych silników ASP czy Magnum? to ta sama technologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Tak ostatnio przyglądnąłem się z bliska silnikowi ASP 61 i podobieństwo do Osa jest uderzające. Tak, że ta instrukcja tak jak piszesz może być pomocna. Dzięki. Możliwe, że Chińczycy skopiowali serię FX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.