Qbatus Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Aaaaa chyba, że tak Ja ostatnio widziałem jednego takiego duuuużegoo! Zeżarł mi cały nos modelu i nadgryzł skrzydło. Niestety zbiegł nie udzieliwszy pomocy poszkodowanym. Jak bym go złapał to bym mu co nieco z 4 liter powyrywał Mam propozycję. Jak zbierzemy 30 000 podpisów to może przepchniemy ustawę zakazującą wstępu kretom na teren lotnisk modelarskich. Mam już projekt takiej ustawy. Kto za?
ppompka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 PODPIS 1 juz masz jeszcze 29 999 podpisów i krety maja sie wyniesć
sudik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Podpisik Jeszcze 29 998 Na pewno znajdzie się tyle chętnych.
wojcio69 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam To ja też, ja też się podpiszę nawet dwoma łapkami :jupi: 29 997 zostało.
tytan12 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A,wszystko to ,przez nas modelarzy.Im więcej modeli w górze tym więcej krecików na dole :devil: Też chcą nas pooglądać :rotfl:
instruktor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 "Też chcą nas pooglądać ' ja najpierw zaprzyjaźnione stadko bocianów ,proszę na patrol lotniska i te czarne łobuziaki chowają się do norek, ale jestem za, macie mój podpis a co
andrzej_t Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak zbierzemy 30 000 podpisów to może przepchniemy ustawę zakazującą wstępu kretom na teren lotnisk modelarskich. Mam już projekt takiej ustawy. Kto za? To dawaj! Mój znajomy podmieni w sejmie z tamtą - i tak się nie kapną. I będzie pięknie.....
DarekRG Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Z początku tez się dałem nabrać A ciekawe czy kret Cie posłucha? ha ha ha Przypomina mi się taki znak zakazujący mewom latać na którym siedzi mewa i ma to głęboko w :ass: :crazy: :lol2:
wojcio69 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam Darek RG :roll: Wziąłeś to na poważnie :shock:
DarekRG Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No jak się obudziłem rano, i jeszcze w pełni po nocy nie doszedłem do siebie (tak to jest jak się zaczyna oglądać z braku czasu w dzień filmy po północy) i moja świadomość nie była gotowa na to co psikusowatego przyniesie nowy dzień hehe Biorąc pod uwagę niezdrowa pomysłowość naszych i unijnych polityków, nie trudno było dać się wkręcić :wink: Na szczęście nie jestem sam
karlem Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ...zamiast planować eksterminację, a, w najlepszym przypadku, wysiedlanie tych biednych, sympatycznych zwierzątek, to poświęćcie czas na naukę latania Przyłażą tacy, tupią nad głową, kopczyki rozgarniają, wpędzają w nerwicę warkotem tych paskudnych modeli, przyprawiają o zawał serca roztrzaskując je o glebę, każą się wynosić; no koniec (kreciego) świata.... :cry: :wink:
jary14 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ...zamiast planować eksterminację, a, w najlepszym przypadku, wysiedlanie tych biednych, sympatycznych zwierzątek, to poświęćcie czas na naukę latania Piękna puenta :!: :!: :!: - Brawo :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.