Skocz do zawartości

Czyżby koniec modelarstwa lotniczego RC w Polsce?

andrzej_t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaaaa chyba, że tak :) Ja ostatnio widziałem jednego takiego duuuużegoo! Zeżarł mi cały nos modelu i nadgryzł skrzydło. Niestety zbiegł nie udzieliwszy pomocy poszkodowanym. Jak bym go złapał to bym mu co nieco z 4 liter powyrywał :P Mam propozycję. Jak zbierzemy 30 000 podpisów to może przepchniemy ustawę zakazującą wstępu kretom na teren lotnisk modelarskich. Mam już projekt takiej ustawy. Kto za?

Opublikowano

"Też chcą nas pooglądać '

ja najpierw zaprzyjaźnione stadko bocianów ,proszę na patrol lotniska i te czarne łobuziaki chowają się do norek, ale jestem za, macie mój podpis a co :D:D:D

Opublikowano

Jak zbierzemy 30 000 podpisów to może przepchniemy ustawę zakazującą wstępu kretom na teren lotnisk modelarskich. Mam już projekt takiej ustawy. Kto za?

To dawaj! Mój znajomy podmieni w sejmie z tamtą - i tak się nie kapną. I będzie pięknie.....

Opublikowano

Z początku tez się dałem nabrać :P

A ciekawe czy kret Cie posłucha? ha ha ha

Przypomina mi się taki znak zakazujący mewom latać na którym siedzi mewa i ma to głęboko w :ass:

:crazy: :lol2:

Opublikowano

No jak się obudziłem rano, i jeszcze w pełni po nocy nie doszedłem do siebie (tak to jest jak się zaczyna oglądać z braku czasu w dzień filmy po północy) i moja świadomość nie była gotowa na to co psikusowatego przyniesie nowy dzień :P hehe Biorąc pod uwagę niezdrowa pomysłowość naszych i unijnych polityków, nie trudno było dać się wkręcić :wink: Na szczęście nie jestem sam :lol:

Opublikowano

...zamiast planować eksterminację, a, w najlepszym przypadku, wysiedlanie tych biednych, sympatycznych zwierzątek, to poświęćcie czas na naukę latania :P

Przyłażą tacy, tupią nad głową, kopczyki rozgarniają, wpędzają w nerwicę warkotem tych paskudnych modeli, przyprawiają o zawał serca roztrzaskując je o glebę, każą się wynosić; no koniec (kreciego) świata.... :cry:

:wink:

Opublikowano

...zamiast planować eksterminację, a, w najlepszym przypadku, wysiedlanie tych biednych, sympatycznych zwierzątek, to poświęćcie czas na naukę latania :P

Piękna puenta :!: :!: :!: - Brawo :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.