Qbatus Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Aaaaa chyba, że tak Ja ostatnio widziałem jednego takiego duuuużegoo! Zeżarł mi cały nos modelu i nadgryzł skrzydło. Niestety zbiegł nie udzieliwszy pomocy poszkodowanym. Jak bym go złapał to bym mu co nieco z 4 liter powyrywał Mam propozycję. Jak zbierzemy 30 000 podpisów to może przepchniemy ustawę zakazującą wstępu kretom na teren lotnisk modelarskich. Mam już projekt takiej ustawy. Kto za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 PODPIS 1 juz masz jeszcze 29 999 podpisów i krety maja sie wyniesć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Podpisik Jeszcze 29 998 Na pewno znajdzie się tyle chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam To ja też, ja też się podpiszę nawet dwoma łapkami :jupi: 29 997 zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A,wszystko to ,przez nas modelarzy.Im więcej modeli w górze tym więcej krecików na dole :devil: Też chcą nas pooglądać :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 "Też chcą nas pooglądać ' ja najpierw zaprzyjaźnione stadko bocianów ,proszę na patrol lotniska i te czarne łobuziaki chowają się do norek, ale jestem za, macie mój podpis a co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak zbierzemy 30 000 podpisów to może przepchniemy ustawę zakazującą wstępu kretom na teren lotnisk modelarskich. Mam już projekt takiej ustawy. Kto za? To dawaj! Mój znajomy podmieni w sejmie z tamtą - i tak się nie kapną. I będzie pięknie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Z początku tez się dałem nabrać A ciekawe czy kret Cie posłucha? ha ha ha Przypomina mi się taki znak zakazujący mewom latać na którym siedzi mewa i ma to głęboko w :ass: :crazy: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam Darek RG :roll: Wziąłeś to na poważnie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No jak się obudziłem rano, i jeszcze w pełni po nocy nie doszedłem do siebie (tak to jest jak się zaczyna oglądać z braku czasu w dzień filmy po północy) i moja świadomość nie była gotowa na to co psikusowatego przyniesie nowy dzień hehe Biorąc pod uwagę niezdrowa pomysłowość naszych i unijnych polityków, nie trudno było dać się wkręcić :wink: Na szczęście nie jestem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ...zamiast planować eksterminację, a, w najlepszym przypadku, wysiedlanie tych biednych, sympatycznych zwierzątek, to poświęćcie czas na naukę latania Przyłażą tacy, tupią nad głową, kopczyki rozgarniają, wpędzają w nerwicę warkotem tych paskudnych modeli, przyprawiają o zawał serca roztrzaskując je o glebę, każą się wynosić; no koniec (kreciego) świata.... :cry: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ...zamiast planować eksterminację, a, w najlepszym przypadku, wysiedlanie tych biednych, sympatycznych zwierzątek, to poświęćcie czas na naukę latania Piękna puenta :!: :!: :!: - Brawo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.