Motylasty Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Hahaha, dzięki i wzajemnie Tylko pamiętajcie: Przed malowaniem jajek trzeba je najpierw umyć :!: :!: :!: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: egg: :chick: :chick: :chick: Wesołego jajka :chick: :chick: :chick: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Przed malowaniem jajek trzeba je najpierw umyć :!: :!: :!: kto by się tego podjął .... :rotfl: :rotfl: :chick: :chick: egg: :chick: :chick: Mokrych jajek Panowie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 witam smacznego jajka i wszystkiego co najlepsze... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ...żeby były zdrowe, w miarę spokojne, odpowiednio mokre, ale bez nadmiernego rozpasania :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Tylko pamiętajcie: Przed malowaniem jajek trzeba je najpierw umyć eeeeeeeeee wtedy odpada skrobanie :mrgreen:Ale ja Kolegom życzę spełnienia najskrytszych marzeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ciepłych i spokojnych świąt wszystkim! A! I żebyscie nie pisali postów na forum bo nie ma mnie 2 dni na forum i już mam nieprzeczytanych >1000... :twisted: Smacznych jajców panowie! egg: egg: egg: egg: egg: egg: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 panowie jaja należy najpierw ugotować w cebuli aby się zbrazowiały a następnie zrobić "skrobankę" i ewentualnie umalować .W zwiazu z tym samej elegancji w Swięta oraz wszystkiego mokrego edit :oops: poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A okleić folia można ? Oczywiście zdrowych i wesołych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Również ode mnie życzenia wielkanocne płyną! I żeby nikomu w powietrzu nigdy samolot jaja nie zniósł :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gar-da Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Szczepanie co to ,,egegancji ,, :rotfl: Smacznych jajek wszystkim życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pogodę zapowiadają raczej niemodelarską, więc życzę kolegom Spokojnych, Rodzinnych i Wesołych Świąt http://www.fotoszok.pl/upload/3e61114a.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 W sobotę rano bez gadania bierz sie do jaj malowania. Maluj wszystkie bez wyjatku i te z majtek i te z wrzatku. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ..eleganciki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 he he he ..dobre dobre, to i ja sie dolacze do zyczen Wielkanocnych ))) ...jaja jak jaja ..trzeba skosztowac co roku ))) i zycze wam przy tym, samych wysokich lotow )) ...melduje sie po dluzszej chorobowej przerwie panowie )) )) pozdrawiam znajome i nowe twarze )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Motylasty, wzajemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A ode mnie taki wierszyk: Idą Święta Wielkanocne, To będą wrażenia mocne! Wstańcie jak najszybciej z rana, Nie, nie! - nie jedzcie banana! Gdy do stołu nakryjecie, Cokolwiek już może zjecie. Lecz najpierw ukradkiem (może nawet całkiem jawnie) Podzielcie się jajkiem! (nie te święta - nie opłatkiem) Niech zagości spokój ducha, Niech to będzie wam otucha, I każdy was posłucha, Nie przeszkodzi żadna mucha: Życzcie wszystkim dobrych rzeczy, Niech weselą się "człowiecy" Ja też składam wam życzenia, Wszystkim wam marzeń spełnienia. Dużo zdrowia, pokoju ducha, To będzie życzeń zawierucha! Składam ich już tak wiele, Pewnie zaraz coś pomylę. ~ Więc gdy już niedziela minie, I spać się położycie, Nie wpadnijcie wnet w zdziwienie, Gdy chlustu wody nie dosłyszycie. Wtedy dopiero się obudzicie! Każdy będzie chciał was olać, Pewnie wodą - nie wiem, Trzeba będzie w nocy, Się dobrze przygotować. Gdy rano wstaniecie Każdego olejecie I będzie zabawa (dość mokra, nie krwawa)! Słabym rymem już kończę ten wierszyk Wielkanocny! Niech podniesie się krzyk życzeń Na cześć tej Wielkiej Nocy! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.