robraf Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 http://www.sdshobby.com/ czy mzoe mi ktos powiedziec gdzie znajdują się ceny? http://www.sdshobby.com/extra%C2%A0300s60-nitro-arf-p-1225.html chodzi mi o taki modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Z tego co widzę to trzeba założyć konto i w tedy coś powinno być :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Też nie będzie. Rozmawiałem z obsługą tego sklepu. Mailowo Zapytasz to Ci podadzą ceny, ale rewelacji nie ma. Koszt modelu podwaja przesyłka, VATu na bank nie unikniesz. NIe warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dzięki zabieram sie za wykańczanie extry:) w pozytywnym tego zdania znaczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dostałem wycenę od nich na: Item No.:AG184-BD( Name:New pitts-s12 100cc python version ARF Unit Price: 499.00USD Ale za transport chcą 700$ Tu bym trochę polemizował z Pawłem, że się nie opłaca. Podany model to prawdopodobnie kopia z Hangar9, który kosztuje 1099$ A co do Cła i VAT-u to jak zwykle na dwoje babka ..... Ale generalnie sprawiają wrażenie jak by nie chcieli sprzedać. Gadam z nimi już od miesiąca, że są inne metody wysyłki niż DHL, ale oni jacyś dziwni są. W kółko żebym znalazł jeszcze kogoś to wówczas taniej będzie. Ja złożyłem zlecenie transportu w Polskim DHL -u podobnej paczki i dostałem wycenę na 275$. Wysłałem im tą wycenę żeby pokazali u siebie w DHL-u. Odpisali mi, że oni tylko lotniczo inaczej nie mogą. Robert, ale gdybyś był zainteresowany to napisz na PW to może coś wymyślimy ba ja jestem zdeterminowany. Gdyby się udało znaleźć jeszcze 1-2 osoby to transport wyjdzie około 100-150$. Ale niestety VAT-u wówczas nie unikniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Przydała by się wycena wiekszej ilości modeli, wówczas może znaleźli by się chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Niestety robią wyceny na konkretne modele. Trzeba wybrać sobie kilka propozycji i konkretnie zapytać o nie. Wyceniają w ciągu jednego dnia. Całego cennika pomimo kilku próśb nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dziwni są cos czuje ze kupie taniej w polsce lub zbuduje coś sam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dostałem wycenę od nich na: Item No.:AG184-BD( Name:New pitts-s12 100cc python version ARF Unit Price: 499.00USD Ale za transport chcą 700$ Tu bym trochę polemizował z Pawłem, że się nie opłaca. Podany model to prawdopodobnie kopia z Hangar9, który kosztuje 1099$ A co do Cła i VAT-u to jak zwykle na dwoje babka ..... Jasne, 499 plus 700 to mniej niż 1099 :rotfl: A jak Ci na paczkę wielkości trumny nie dowalą VAT-u to na kolanach na Jasną Górę 20 razy pójdę. Jeśli chodzi o zamówienie większej ilości też nie jest kolorowo. Po prostu doliczają przesyłkę za kolejny przedmiot. Oni swoją ofertę kierują głównie do sklepów i liczą na zamówienia całych kontenerów. Wtedy opłaca się im i kupującemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 za 1/2 kontenera ok. 1000usd wejdzie ze 25 modeli czyli po 40 usd za model. Wtedy się opłaca nawet z vatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 I cłem, jakby ktoś się uparł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Tak po głębszym zastanowieniu i analizie tego co napisli to wychodzi ża macie racje. Cały czas piszą do mnie zamów więcej. Dla mnie więcej to 2-3 szt. Nie pomyślałem że dla nich to kontener. Innymi słowy niech się w ucho pocałują. Poszukam coś w europie lub U.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.