Kornelitoo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak w temacie, wczoraj udało mi się nakręcić filmik z oblotu Pittsa z HobbyKing. To mój drugi samolocik po Cessnie 480 , więc w lataniu szału nie ma, tymbardziej, że to pierwszy dzień moich oblotów tego samolociku Ale wstępnie jestem bardzo zadowolony Pitts Special HK wieczorne obloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrolucky Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Fajny filmik :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Fajny filmikfaktycznie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Potwierdzam,fajny filmik,jak i sam model ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dziękuję za uznanie Niestety nie dysponuję dobrym sprzętem do nagrywania , ale jakoś udało mi się coś posklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.