Marcin K. Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Co tu dużo pisać. Cegły nie potrafią latać 740g to trochę za dużo jak dla takiego modelu:P Tu o modelu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=22526 Film z kreta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A ja dodam od siebie, że myślę abyś na przyszłość nie latał w stronę tych bloków. Nie chciał bym na przykład ja lub pewnie i nawet Ty dostać taką cegłą 740gramową. Robić nowy i latać dalej ;] Eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie wiem jak Wy ale moim zdaniem straciłeś zasięg. Ewidentnie widać, że model spada bez kontroli. Gdyby był przeciążony to by wpadł w kora albo ciągle zwalał by się na skrzydło, szybko by spadał itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Szkoda modelu, ale końcówka filmiku jest bezcenna jedno z najlepszych ujęć bliskiego spotkania z ziemią jakie widziałem Ale z uszkodzeń wynika że kadłub jedynie ucierpiał, więc można zrobić nowy i latać dalej. A jak lubisz górnopłaty, to polecam latające skrzydło które było zamieszczone w modelarzu, sterowanie za pomocą lotek ale bardzo fajnie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A jak lubisz górnopłaty, to polecam latające skrzydło które było zamieszczone w modelarzu, sterowanie za pomocą lotek ale bardzo fajnie lata ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Radio świeżo wróciło od pana Pieca z niewielkiej naprawy/kalibracji więc nie ma mowy o zakłóceniach. Regulator nowy z ferytem na kablu. Na filmie słychać że model cały czas leci na full gaz. Kontrolować mogłem tylko co z tego że SW na maks zaciągnięty do siebie, a lotki i tak by nie pomogły... Model pewnie będzie reaktywowany lub zrobię coś w wymiarach i kształtach podobny do UAV Shadow. komar, A ten dżwięk... mmm poezja:D moja pierwsza tak efektowna kraksa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Przyznać trzeba że kraksa naprawdę ci się udała zaskoczony jestem jakością obrazu, rzec można że filmik rodem z produkcji Hollywoodzkich filmów akcji, brakowało jedynie stosownej muzyczki podwyższającej napięcie chwili przed kraksą i płomieni ps: co za sprzęt miałeś podpięty pod skrzydłem do nagrywania lotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie Mialem stosownej muzyki:p a do nagrywania z powietrza używam FCO2. Daje rade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Cos mi sie wydaje ze to nie byla wina wagi... od samego poczatku model szedl w gore jak zloto... po czym walil prosto w matule... skoro zasieg radia wykluczamy to moze cos z sw bylo nie tak?? probowales poderwac? a jesli chodzi o samo nagranie... to powaga 1sza liga ( jak by sobie zapodac na wielkim tv z odleglosci 50cm ... mozna by naprawde przezyc chwile strachu Ps: Moglbys podrzocic plany bo spodobal mi sie modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.