kefir Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No to od początku po południu pojechałem z synem zawieść żonę do rodziny a my z synem wyskoczyliśmy na jazdę autem FPV bo straszny wiatr był jakieś 8ms ale po czasie znudziło mi się i wyciągnąłem skrzydło i nie dość że nowe miejsce to jeszcze strasznie wąsko między lasem chyba na prawdę mam bzika http://www.vimeo.com/10700536 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Oooo. Widzę, że kolega polatał nad domem mojej rodzinki na Demptowie :mrgreen: i dodatkowo postresował biednych spacerowiczów. Tam to faktycznie jest mało miejsca i trzeba być pozytywnie :crazy: aby porwać się na takie latanie. Od biedy , to ja odważyłbym się może małą Lamę tam ulotnić...no na pewno nie samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Twardym trza być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.