kefir Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 No to od początku po południu pojechałem z synem zawieść żonę do rodziny a my z synem wyskoczyliśmy na jazdę autem FPV bo straszny wiatr był jakieś 8ms ale po czasie znudziło mi się i wyciągnąłem skrzydło i nie dość że nowe miejsce to jeszcze strasznie wąsko między lasem chyba na prawdę mam bzika http://www.vimeo.com/10700536 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars_2000 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Oooo. Widzę, że kolega polatał nad domem mojej rodzinki na Demptowie :mrgreen: i dodatkowo postresował biednych spacerowiczów. Tam to faktycznie jest mało miejsca i trzeba być pozytywnie :crazy: aby porwać się na takie latanie. Od biedy , to ja odważyłbym się może małą Lamę tam ulotnić...no na pewno nie samolot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Twardym trza być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.