M.Daranowski Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam Pozwolę się przedtawić jako, ze w na tym Forum jestem nowy. Generalnie zajmuję sie modelarstwem pływającym, ale ,że mieszkam w Górach Swietokrzyskich to grzechem by było nie korzystać z okolicznych zboczy i trochę nie polatać. Latam generalnie weekendowo, czasem jakiś udział w lokalnych zawodach F3 Mini. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Teraz Witam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Kuba! Sorry, ale przy dwóch postach Michała, ja bym jednak dał ciut "grzeczniejsze" emotikony. Ze prostego względu, że o modelarstwie Michał więcej zapomniał, niż my obaj kiedykolwiek się nauczyliśmy. Sorrry, naprawdę są równi i równiejsi, a adminowi wypada kilka nazwisk w Polsce kojarzyć :rotfl: Wobec tego ja cię Michale witam z należnym respektem, jest mi niezwykle miło, że tu zawitałeś. Mimo, że do "wodniactwa" mnie nie ciągnie, często na PWM czytuję Twoje posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Daranowski Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam Miło spotakać znajomych, dałem plamę z przywitaniem - po temacie- moja wina. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Heh porządek musi być :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witaj na forum. Trochę to też nasz problem, bo forum rozwija się tak dynamiczne , że chwilami nie nadążamy za wprowadzaniem zmian. Przez ok.1 rok radośnie sobie tu gniliśmy w grupce 20-30 osób ,aż tu gdzieś od jesieni forum zaczęło się rozpędzać i o dziwo nadal przyspiesza. W tej chwili pracujemy nad prostym regulaminem czy też spisem zasad, tak aby każdy mógł je przeczytać i nie poruszać się po omacku. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Daranowski Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam Ok. Dzięki za informacje Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.