Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pozwolę się przedtawić jako, ze w na tym Forum jestem nowy.

Generalnie zajmuję sie modelarstwem pływającym, ale ,że mieszkam w Górach Swietokrzyskich to grzechem by było nie korzystać z okolicznych zboczy i trochę nie polatać. Latam generalnie weekendowo, czasem jakiś udział w lokalnych zawodach F3 Mini.

Michał

Opublikowano

Kuba!

Sorry, ale przy dwóch postach Michała, ja bym jednak dał ciut "grzeczniejsze" emotikony.

Ze prostego względu, że o modelarstwie Michał więcej zapomniał, niż my obaj kiedykolwiek się nauczyliśmy. Sorrry, naprawdę są równi i równiejsi, a adminowi wypada kilka nazwisk w Polsce kojarzyć :rotfl:

Wobec tego ja cię Michale witam z należnym respektem, jest mi niezwykle miło, że tu zawitałeś. Mimo, że do "wodniactwa" mnie nie ciągnie, często na PWM czytuję Twoje posty.

Opublikowano

Witaj na forum. :D

Trochę to też nasz problem, bo forum rozwija się tak dynamiczne , że chwilami nie nadążamy za wprowadzaniem zmian.

Przez ok.1 rok radośnie sobie tu gniliśmy w grupce 20-30 osób ,aż tu gdzieś od jesieni forum zaczęło się rozpędzać i o dziwo nadal przyspiesza.

W tej chwili pracujemy nad prostym regulaminem czy też spisem zasad, tak aby każdy mógł je przeczytać i nie poruszać się po omacku.

Pozdrawiam Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.