qba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xVoq9UIrqEY zgadzam sie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Znam. Nieźle mała mówi. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dobre!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wszystko z tej brzydoty... Już wiem dlaczego kasa się mnie nie trzyma :rotfl: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 KaliN, Don't worry, by happy:D Nie no filmik dobry:) mi to oszczędzanie nawet dobrze idzie:D chyba jakiś myk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To wszystko z tej brzydoty;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tak to napewno z tej brzydoty :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 I ja potwierdzam...to z tej brzydoty. Dlatego mam tyle kasy :mrgreen: :mrgreen: :lol2: :lol2: żarcik oczywiście hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 hmmm po wysłuchaniu powyższych wypowiedzi muszę się zastanowić czy nie wprowadzić dziewczynie racji żywnościowych :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Miszczu daj spokój ,temu dziecku też próbowano ograniczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.