modelpiotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam poszukuję planów foki 4 w skali 1/5 model ten buduje mój kolega z Czech i prosił mnie o pomoc w znalezieniu tego planu może ktos ma i by się podzielił ? pozdrawiam Piotrek modelpiotrek@poczta.onet.pl
kuba r. Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 U nas, w Nowym Sączu powstają Foki, a robi je ten Pan - http://www.orlik.sacz.pl/zdjecie.php?photo=photos/photo_2971.jpg , z tym że te są 1:4, jak chcesz mogę dać Ci numer tel, popytasz, może ma jakieś plany, z tym że kadłub laminat. Modele latają rewelacyjnie, wszyscy są zadowoleni, nawet jedna lata nad morzem Sporo tych Fok "wypłynęło" w Polskę. Sporo zdjęć jest na stronie Orlika, tych z zawodów makiet.
modelpiotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Cześć Kuba Dzięki za info chociaż potrzebuję konkretnie plany modelu w skali 1/5 myslę że jesli nie różnią się profilami z 1/4 to nie ma problemu przeskalować i wykorzystać Kolega również ma kadłub laminatowy
kuba r. Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sądeckie Foki latają na RG15, i świetnie latają rewelacyjnie trzymają się powietrza, i na zboczu i za samolotem.
modelpiotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Kuba jak nie znajdę planu w skali 1/5 to na pewno się zgłoszę do Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.