modelpiotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam poszukuję planów foki 4 w skali 1/5 model ten buduje mój kolega z Czech i prosił mnie o pomoc w znalezieniu tego planu może ktos ma i by się podzielił ? pozdrawiam Piotrek modelpiotrek@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 U nas, w Nowym Sączu powstają Foki, a robi je ten Pan - http://www.orlik.sacz.pl/zdjecie.php?photo=photos/photo_2971.jpg , z tym że te są 1:4, jak chcesz mogę dać Ci numer tel, popytasz, może ma jakieś plany, z tym że kadłub laminat. Modele latają rewelacyjnie, wszyscy są zadowoleni, nawet jedna lata nad morzem Sporo tych Fok "wypłynęło" w Polskę. Sporo zdjęć jest na stronie Orlika, tych z zawodów makiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Cześć Kuba Dzięki za info chociaż potrzebuję konkretnie plany modelu w skali 1/5 myslę że jesli nie różnią się profilami z 1/4 to nie ma problemu przeskalować i wykorzystać Kolega również ma kadłub laminatowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sądeckie Foki latają na RG15, i świetnie latają rewelacyjnie trzymają się powietrza, i na zboczu i za samolotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Kuba jak nie znajdę planu w skali 1/5 to na pewno się zgłoszę do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.