modelpiotrek Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Witam poszukuję planów foki 4 w skali 1/5 model ten buduje mój kolega z Czech i prosił mnie o pomoc w znalezieniu tego planu może ktos ma i by się podzielił ? pozdrawiam Piotrek modelpiotrek@poczta.onet.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba r. Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 U nas, w Nowym Sączu powstają Foki, a robi je ten Pan - http://www.orlik.sacz.pl/zdjecie.php?photo=photos/photo_2971.jpg , z tym że te są 1:4, jak chcesz mogę dać Ci numer tel, popytasz, może ma jakieś plany, z tym że kadłub laminat. Modele latają rewelacyjnie, wszyscy są zadowoleni, nawet jedna lata nad morzem Sporo tych Fok "wypłynęło" w Polskę. Sporo zdjęć jest na stronie Orlika, tych z zawodów makiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelpiotrek Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 Cześć Kuba Dzięki za info chociaż potrzebuję konkretnie plany modelu w skali 1/5 myslę że jesli nie różnią się profilami z 1/4 to nie ma problemu przeskalować i wykorzystać Kolega również ma kadłub laminatowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba r. Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Sądeckie Foki latają na RG15, i świetnie latają rewelacyjnie trzymają się powietrza, i na zboczu i za samolotem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelpiotrek Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 Kuba jak nie znajdę planu w skali 1/5 to na pewno się zgłoszę do Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.