MironRC Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 powitać :wink: czy ktoś odważył sie latać na odbiorniku AR 6100e lub na innym Park Flyer'rze modelem o rozpiętości powyżej 1,8m (nie chodzi mi o szybowce)? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Nie odważyłem się i nie odważyłbym się. Jeśli to model spalinowy/elektryczny, gdzie jest większa ilość serw, pracujących pod sporym obciążeniem to nie ryzykuj. Ten odbiornik producent przeznaczył do ParkFlyerów i lepiej przy takim zastosowaniu pozostać. Po za tym to nie jest odbiornik pełnozasięgowy. Do większych modeli wszystkie odbiorniki od 6200 począwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jeszcze jest Ar5000 to też pełno zakresowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jasne, dzięki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dużym motoszybowcem latam. Tak daleko, jak na innych odbiornikach. Na AR6000 (bez -e). Żadnych problemów. Zasięg sprawdzałem na całej długości lotniska (1100m) i działa. Zresztą, co za problem sobie sprawdzić. A poza tym, jego budowa jest identyczna z AR6200, brak tylko satelitki, którą można podłączyć. Pod obudową są nawet szpilki do niej. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.