HubertFab Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam. Mam pewien problem... Aktualnie nie posiadam sprawnego regulatora więc proszę was o napisanie swoich opinii na temat regulatorów różnych firm. Np: Ja zauważyłem latając na reglu HK-25A występowały zakłócenia podczas lotu. Miałem takie 2 ale jeden w ogóle nie sprawdzany. Teraz latałem na TP MAG8 25A i zakłóceń już nie było... Pozdrawiam... :rotfl:
Bartek2220 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Moim pierwszym i jak narazie jedynym regulatorem jaki używam jest regulator z Dynama : http://www.nastik.pl/dynam-brak-p-75.html Nie miałem z nim jak narazie żadnych problemów i obym nie miał :wink: .
puciu16 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Np: Ja zauważyłem latając na reglu HK-25A występowały zakłócenia podczas lotu Może źle ustawiłeś reg. względem odbiornika. Miałem w zakładkach kiedyś taką stronę, w której był opis z obrazkami jak powinno się ustawiać, ale niestety jej nie mam. Wiem że chyba odbiornik nie mógł być na tym samym poziomie co regulator....Ja posiadam marcus'a 20 i hk 25 i bez problemów.
HubertFab Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Niestety Dynam'a nie sprzedają na HobbyCity.com . A co powiecie na temat regulatora Turnigy? PS: I jak możesz narysuj jak ma być umieszczony odbiornik względem regla. PS2: Zakłócenia w moim przypadku występowały dopiero wtedy jak odleciałem modelem tak na 150-200m. Potem MAG8 leżał w tym samym miejscu i nic się nie działo....
wojcio69 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam Latam Proxima II z regulatorem TURNIGY Plush 60A. Zaprogramowany z karty Turnigy i... Dziwna sprawa :wink: wszystko działa tak jak powinno. Zero problemów.
HubertFab Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Już raczej wybrałem: http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9484 . Tylko ta nazwa tj. Tajemnica mnie trochę zwodzi z tropu. Ale mam do dyspozycji 14$ więc to wydaje się najlepsze. (3$ idą na wysyłkę). PS: Mam w głowie jeszcze tani regiel HK ale jak będą te zakłócenia znowu to będzie nie ciekawie. No ale w tym "Mystery" też mogą być zakłócenia więc nie wiem...
wojcio69 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam Wcześniej w Elektro Junior'ze S od Graupnera latałem na regulatorze Tower Pro Mag 8 30A i też zero jakichkolwiek problemów a kosztuje jakieś 50-60zł.
HubertFab Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zaraz jak otrzymam paczkę z silnikiem zamówię ten regiel. Myślę, że mystery 20A będzie fajny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.