olekkelo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam z góry pisze nie jestem modelarzem i i w tym temacie :?: wiec chodzi o serwa 3 szt do łajby do wywozu zanęty no i przeglądając alledrogo jest ich tam masa w różnistych cenach, potrzebne są mi 2 szt do zsypów 1szt ster, serwo na ster myśle wydać max 40-50pln na zsypy nie są potrzebne zbyt mocne wiec mogą być tańsze tak myślę... wiec proszę o rade co dobrać pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hitec HS-325HB wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Polecam takie lepsza marka albo takie większa moc HS-325 też da radę, ale u Ciebie starczy tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekkelo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tower Pro SG 5010 , 6.5 kg MINI SERWO CORONA CS-929MG 1,8kg! METALOWE TRYBY! Serwo HexTronik HX5010 dwa metalowe łożyska myślałem o takich to 5010 na ster , a mini corona na zsypy ale spoko wole jak ktoś poradzi kto zna się na rzeczy tak przy okazji reg 2-kierunkowy jakiś taki ok20A co polecacie w cenie oczywiście przystępnej :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Polecam taki regulator. Używam go z silnikiem 540 w samochodzie i chodzi pięknie. Cena ok 40zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekkelo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzięki na razie tyle na dniach zrobię skorupę, zamówię serwo regulator aku no i jak będę składał to pewnie przyda jeszcze fachowa pomoc pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.