Patryk Sokol Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Czołgiem Dziś miałem chwilkę, aby popatrzeć w niebo (a ostatnio tych chwilek malutko, niestety). No i tak się patrzę, patrzę, a tu widzę cztery smugi kondensacyjne, z czego dwie mniej więcej z północy na południe, a dwie, ze wschodu na zachód. Jako, że widoczek nietypowy jak na nyskie niebo,to mnie nieco zaintrygował. Na tyle, że powrocie do domu rzuciłem okiem na mapę korytarzy powietrznych nad Polską i okazało się, że miałem rację. W okolicy Nysy żadne korytarze powietrzne się nie krzyżują. Nie wiecie może skąd w takim razie się pojawiły te nowe korytarze (i to wcale często uczęszczane dziś były)? Mam taką teorię, że rozładowują natłok opóźnionych pasażerów, jaki się pojawił po erupcji na Islandii. Dobrze myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja czasami z ciekawości zerkam: TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.