Firedrake Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam, Jak wiadomo jestem nową osobowością na forum i chciałem się przywitać oraz przedstawić. Nazywam się Maciek, trafiłem tutaj za pośrednictwem linka o Quadrokopterze oraz z polecenia Wojtka (jednego z przodujących forumowiczów). Jak dotąd nie miałem okazji oblatać żadnego z samolotów, ale aktualnie latam (uczę się latać) Bladem 400. Wkrótce jak tylko będzie pogoda oblatam jakiegoś płat - pewnie na początek górnopłata. Mam nadzieję że lot będzie lepszy niż drugi lot śmiglakiem (500zł). Proszę również admina o dostęp do wypowiedzi na forum. Pozdrawiam wszystkich, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Nie ma to jak wazelina :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedrake Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Hihihi - no jakoś trzeba uzyskać dostęp do forum żeby zadawać głupie pytania początkującego bez obawy linczu (ang. lynch) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Ale już strasznie nakłamałeś ,latałeś Vaporem i Su na hali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedrake Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 E tam - takie latanie to nie latanie. Su to raczej ze zmęczenia się udało oblatać, a Vaporem to prawie każdy poleci Kolej na coś większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.