Firedrake Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Witam, Jak wiadomo jestem nową osobowością na forum i chciałem się przywitać oraz przedstawić. Nazywam się Maciek, trafiłem tutaj za pośrednictwem linka o Quadrokopterze oraz z polecenia Wojtka (jednego z przodujących forumowiczów). Jak dotąd nie miałem okazji oblatać żadnego z samolotów, ale aktualnie latam (uczę się latać) Bladem 400. Wkrótce jak tylko będzie pogoda oblatam jakiegoś płat - pewnie na początek górnopłata. Mam nadzieję że lot będzie lepszy niż drugi lot śmiglakiem (500zł). Proszę również admina o dostęp do wypowiedzi na forum. Pozdrawiam wszystkich, Maciek Link to comment Share on other sites More sharing options...
f-150 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Nie ma to jak wazelina :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firedrake Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 Hihihi - no jakoś trzeba uzyskać dostęp do forum żeby zadawać głupie pytania początkującego bez obawy linczu (ang. lynch) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f-150 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Ale już strasznie nakłamałeś ,latałeś Vaporem i Su na hali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firedrake Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 E tam - takie latanie to nie latanie. Su to raczej ze zmęczenia się udało oblatać, a Vaporem to prawie każdy poleci Kolej na coś większego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł R Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.