Marek_Spy Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Jak przeczytałem pod windows mobile jest program Turborx PCC . Kwestia sprawdzenia czy dany palm ma port COM i interface do RS232<> TTL
Gites Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 Marek_Spy, odżałuj te dwa dolce i kup sobie RadioConfig. Jeśli chodzi o PCty i laptopy to ten program zwyczajnie wymiata jak dla mnie.
Pro100vnik Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 1. Digital Radio Całkiem świeży i ciepły jak bułeczki o 6 rano Ciekawie wygląda, przyjazny dla użyszkodnika i potrafi wycisnąć z aparatury wszystko co się da. Zapewne mankamentem dla niektórych będzie fakt, że autor żąda AŻ 2$ za wiele godzin spędzonych przed monitorem Współpracuje też z innymi aparaturami tego typu występującymi pod innymi markami, np. FlySky, Turborix. Mi wystarczyło posiedzieć jakąś godzinkę, troszkę pomyśleć, robić kod programu na czynniki pierwsze [...] oszczędzając przy tym 2 dolce :jupi: MiQ27: Reszta niech będzie milczeniem...
Marek_Spy Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 czyli doceniasz to ze ktoś się napracował i chce tylko 2 USD. A może napisz własny program free ?
Gites Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 Mi wystarczyło posiedzieć jakąś godzinkę, troszkę pomyśleć, robić kod programu na czynniki pierwsze i zrobić cracka.[...]Na każdym przyzwoitym forum dostałbyś bana za zachęcanie do piractwa. Ale ok... masz 16 lat i trochę inne zapatrywanie na świat i cudzą pracę. Swoją drogą bardzo nisko się cenisz jeśli godzina Twojej pracy kosztuje dwa dolce. Toż to w "makdonaldzie" można więcej wyciągnąć.
Pro100vnik Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Oficjalnie przepraszam za popełniony błąd... Mój post niech zostanie usunięty.
Marek_Spy Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Na każdym przyzwoitym forum Uwazam to forum za całkiem przyzwoite Oficjalnie przepraszam za popełniony błąd przynajmniej zdajesz sobie sprawę że coś nie tak . Pomyśl że ukradłeś twórcy programu aż 2 dolary . Popatrz na to z tej strony. Wiec przemyśl sprawę na przyszłość
andy43 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kupiłem ten program, obsługa wspaniała, warto wydać te parę groszy. Ale na lotnisko wolę Palma jest bardziej poręczny.
Gites Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Jak przeczytałem pod windows mobile jest program Turborx PCC . Kwestia sprawdzenia czy dany palm ma port COM i interface do RS232<> TTLTak, racja... nawet sam o nim wspominałem na początku. Zmyliła mnie dyskusja o PalmOS. Swój post poprawiłem żeby nie wprowadzać w błąd. Kupiłem ten program, obsługa wspaniała[...]Dla mnie największą zaletą jest to, że wiem kiedy dane są przesłane do aparatury a kiedy nie. W t6config to była porażka - "to już zaprogramował czy jeszcze coś muszę kliknąć? w ogóle to zaprogramował czy nie?".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.