rapier Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Moj poprzedni post poszedl do dzialu gielda wiec pisze jeszcze raz i ciut inaczej w nadziei ze ten post nie powtorzy losu poprzedniego. Szukam kontaktu z osoba startujaca, budujaca, modele w klasie Mini eco 400 Wiem ze jest inne forum traktujace wylacznie o modelach plywajacych , ale wiem ze i tu sa osoby dzialajace w tym temacie .Chodzi mi o kilka rad, mam kilka pytan i bede wdzieczny za pomoc i podpowiedz do kogo mam sie zwrocic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Arek zadaj konkretne pytania to może ktoś pokusi się o odpowiedz. Co innego zapytać o kształt kadłuba a co innego zapytać jak rozwiązać chłodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Startowałem w tej klasie 2 lata, włącznie z mistrzostwami świata i wynikiem 9.. jak umiem to pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.