mazur Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam. Natrafiłem na program przyśpieszający kompa za 61 gr. Okazuje się, że pobranie programu za pomocą SMSem kosztuje "tylko" 61 zł. Tekst jest bardzo sprytnie sformułowany. Kto uważnie nie przeczyta straci sporo kasy. Prawdziwy koszt podano na końcu, który widać dopiero po przewinięciu strony. Na jednym z for czytałem o osobach, które niestety dał się nabrać. link do programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Cena jednego smsa wynosi 25zł netto / 30,50 z VAT. Aby otrzymać kod dostępu do pliku należy wysłać 2 smsy - Całkowita cena to 50zł netto/ 61zł z VAT. Ładnie nabierają ludzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 jak tylko przeczytałem "kup" to mnie "zjerzyło" i nasunęła mi się mysl o kombinatorstwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Płacąc karta korzystasz z promocji obniżonej opłaty za program, która wynosi 0,50zł netto / 0,61zl z VAT. wiec wszystko jest si ;] tylko przez sms jest drożej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Eee ale to kto to kupuje naprawdę ... takie programy nie istnieją ! Akurat jakiś program poprawi wydajność komputera... już w to wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Windows nie poprawia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Eee ale to kto to kupuje naprawdę ... takie programy nie istnieją ! Akurat jakiś program poprawi wydajność komputera... już w to wierzę. rivia tuner Bios :devil: defragmentator :mrgreen: istnieją i wszystkie darmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.