mazur Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Witam. Natrafiłem na program przyśpieszający kompa za 61 gr. Okazuje się, że pobranie programu za pomocą SMSem kosztuje "tylko" 61 zł. Tekst jest bardzo sprytnie sformułowany. Kto uważnie nie przeczyta straci sporo kasy. Prawdziwy koszt podano na końcu, który widać dopiero po przewinięciu strony. Na jednym z for czytałem o osobach, które niestety dał się nabrać. link do programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sidey Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Cena jednego smsa wynosi 25zł netto / 30,50 z VAT. Aby otrzymać kod dostępu do pliku należy wysłać 2 smsy - Całkowita cena to 50zł netto/ 61zł z VAT. Ładnie nabierają ludzi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 jak tylko przeczytałem "kup" to mnie "zjerzyło" i nasunęła mi się mysl o kombinatorstwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Płacąc karta korzystasz z promocji obniżonej opłaty za program, która wynosi 0,50zł netto / 0,61zl z VAT. wiec wszystko jest si ;] tylko przez sms jest drożej ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaliN Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Eee ale to kto to kupuje naprawdę ... takie programy nie istnieją ! Akurat jakiś program poprawi wydajność komputera... już w to wierzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Windows nie poprawia ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel66 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Eee ale to kto to kupuje naprawdę ... takie programy nie istnieją ! Akurat jakiś program poprawi wydajność komputera... już w to wierzę. rivia tuner Bios :devil: defragmentator :mrgreen: istnieją i wszystkie darmowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.