Gość Squa Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No model naprawdę świetny pozazdrościć talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 robić mu maskę tlenową zwisającą na szyji czy nie... Jasne, w końcu to amerykaniec, oni tak lubią Super model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 uff... cały jestem w farbie! pośpiech przy aerografie bywa zgubny... dzisiaj tylko kolor z góry i trochę detali na brzuszku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Faaajnie Jaką masz dyszę w swoim aerografie i czym malowałeś model :?: Jakieś farby akrylowe :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 dysze mam rożne:0,2 0,3 0,5 -ale to jedn a z moich pierwszych wprawek aerografem... :/ farby do tampondruku/sitodruku - starsznie smierdzą - wolę wodne tylko nei wiem czy aerograf sobei z nimi poradzi - muszę potestować dzisiaj wydrukowałem naklejki tak sobie pomyślałem, że zrobie serię kalkomanii do warbirdów w skali ESA bo widzę że to może ułatwić niektórym życie trzeba będzie zebrać typy maszyn -ale to temat na osobny watek... tak prezentuje się wydrukwoany zestaw do Hellcata (nie wszystko widać bo część wycięta jest na białym tle) a to pierwsza przymiarka naklejek na mordce -jeszcze bez "prawdziwego" klejenia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 wygląda super ahh te przekrwione oczy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 to od tej pracy "w sobotnią noc" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 no to na deser coś do poduchy! czyli szleństwa sobotniej nocy druga edycja! znalazłęm kartonówkę, przeskalowałęm, wydrukowałem na kartoniku, trochę uprościłem za pomoca nożyczek i kleju i... gotowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Szczęka opada :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ZBOK :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 a czy farby na bazie wody (np. Śnieżka do ścian) nie zmywają się z modelu po np. lądowaniu w mokrej trawie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 MArku, z farb do aerografow moge z czystym sumieniem polecic Ci specjalne farby juz przygotowane do areografow VALLEJO Model AIR Farby do Aerografów http://www.bitewne.eu/product_thumb.php?img=images/vallejo_air.jpg&w=193&h=160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Ja do aerografu używam farb do malowania samochodów (mój tato ma lakiernie samochodową :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 no to na deser coś do poduchy! [...]No to teraz "pamperkom" musisz dorobić giry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 z ostatniej chwili: Hellcat dostał silnik i napęd: tylne okienka: a teraz zagwozdka: zrobić kabinkę zamkniętą: czy otwartą?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jeżeli masz zamiar latać tym modelem to zamknij w kabinie pilota. Tylko nie zapomnij o jego zmarszczkach na czole, rzęsach i innych detalach, zwróć też uwagę na ścieg jakim była szyta jego kurtka :rotfl: Jak spędzisz jeszcze kilka "szalonych nocy" przy budowie tego modelu to trzeba będzie dla Ciebie stworzyć nową kategorię .... makiety z epp tak całkiem serio, to mnie zatkało - super model ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 gdybym takiego miał to z pewnością bym nim nie poleciał ;D Takim cackiem to strach latać Wykończenie naprawdę wydaje się tak realne jakby to była idealna replika. I pomyśleć że to tylko styropian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ...że to AŻ styropian, a raczej (chyba) EPP ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller82 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Marku na pierwszym zdjeciu w tle widze klej w sprayu, czy kleisz nim EPP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 hehe dzięki chłopaki za komentarze - -ale chyba trochę przesadzacie... toż to epp farbki - hmm... dzięki za namiary - sprawdzę ceny klej w spray-u - tak -uzywam go do oklejania skrzydeł cienkim epp (chyba są pokazane zdjęcia w moim wątku o RWD5) no i tak przed snem: Gentelmens! Lt. Richard e. Stambook, pilot mojego Hellcata: (na razie trochę zafrasowany - bo latanie bez maski tlenowej na dużych wysokościach to ryzykowna zabawa... -ale dogadaliśmy się: nowe rękawiczki, jeszcze trochę osprzętu i maskę dostanie w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.