madrian Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Moim zdaniem bardziej frasuje go to, że nie trzyma drążka w locie. :wink: Polowanie na Zerka, bez kontroli nad maszyną może dołować. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 nie , no spokojnie to doświadczony pilot - nie trzyma kurczowo drążka w locie pewnie ma go włapie ale na stojance, na ziemi? co się będzie męczył...? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 no i przed wyjazdem na urlop zdjęcia prawie że skończonego Hellcata: pilot, oblot - za tydzień lub dwa... chyab zwiaruję na tym wyjeździe... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 po dłuuugiej przerwie spowodowanej konieczniocią pogadania z delfinami (hehe- serio!) nastąpił oblot: niestety jakość taka sobie - brak kamerki... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Czyżby lekka cegiełka? Momentami dziwnie garnie się do ziemi. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ciekawe na jakiej podstawie wyciągnąłeś takie wnioski Wojtku? Latałeś kiedyś warbirdem? Na moje oko model lata jak powinien latać ciężki myśliwiec. A nie ma lepszego widoku niż bojowa maszyna w locie koszącym, tuż nad wierzchołkami traw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Czyżby lekka cegiełka?Ciężki myśliwiec pokładowy i to jeszcze z dodatkowym zbiornikiem paliwa, z okresu np. bitwy o Midway to nie model 3D z 2010 r. Bardzo ładna półmakieta. Jak zwykle zresztą. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 cegiełka to to absolutnie nie jest - a lata tak chwilami bo... jak widzisz PUSTKA w KABINIE! pilot jeszcze w fazie "klonowania" PS. robiąc Hellcata wyciąłem zapasowe 2 kpl elementów i 1 kpl styrodurowy - pod prawdziwe zmakiecenie jeśli ktoś ma ochotę sie pobawić - są do przejęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ciekawe na jakiej podstawie wyciągnąłeś takie wnioski Wojtku? A na podstawie zasilaczy i sterty papierów które przykrywają blat mojego biurka :mrgreen: A tak serio to oczywiste, że z filmu. Mam kilka modeli tego rozmiaru co hellcat i z tego samego materiału. Po prostu porównuję jak zachowuje się model chociażby tuż po wyrzucie z ręki. Ale to moje wrażenie. Poczekamy na porządnej jakości materiał video i aż pilot przejdzie wszelkie szkolenia Jaka waga do lotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 świetny model, tylko ten napis napolskimniebie na koniec filmu (akurat do tego modelu) nie pasuje :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ufff. klonowanie latającego stuffu wstępnie opanowane forma gotowa! pilot waży... czy on w ogóle waży? jak już to co najwyżej jakieś kilka gram jutro zważę i napiszę jeśli ktoś będzie chciał - zamierzam wyprodukować małą serię - zobaczymy na ile wydoli matryca. proces dość żmudny - muszę dojść do wprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Na razie nie mam pojęcia- strasznie żmudna robota (technologia warstwowa, i dodatkowo z rotacją... wątek o figurkach proponuję pociągnąć(?) w dziale "inne" -już założyłem stosowny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wiesz co Marku? Jesteś NIENORMALNY!!!!!!!!!!!!!! pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 hehehe lepiej pochwal się jak tam Twoja An? ważna uwaga! środek ćiężkości (liczony programem dla dwupłatków) 35-42 mm od krawędzi natarcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 An czeka...na szczęście. tzn pogodę do oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
308_Martinez Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam. Zapytam tylko panie Marku. Kiedy wy obywatelu śpicie,pracujecie,odkużacie,śmieci wynosicie i sr..ie :?: o myciu się nie wspomę :idea: Przecież to jest niemożliwe :shock: Jeszcze napisz że na pivo masz czas to już wymiękne całkiem. To jest jakiś dar chyba :jupi: A po pojawieniu się twoich tematów szanowny kolego to ja muszę trzy godziny siedzieć na :ass: przed monitorem i podziwiać :oops: szacun wielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 chacha aleś pan poleciał po bandzie... :oops: wiesz jak się mówi: jak nie masz czasu - znajdź sobie nowe hobby i coś w tym jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
308_Martinez Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zkąd wiesz że poleciałem po bandzie? A raczej po bramie wjazdowej do posesji kumpla ostatnio mi się udało po niezbyt dobrze obliczonym lądowaniu :roll: O a widzicie,nawet dar jasnowidzenia panocek posiada :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Hellcat w końcu doczekał się pilota! Marek www.napolskimniebie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.