pmaverick Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Ladny obraz. Jaki zestav tx/rx video masz i jaka kamereke?
ECO400 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 Za wąski kąt żeby na tym latać...Cośty... Mi taki kąt odpowiada i właśnie planuje podpiąć to do FPV.
ECO400 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 3:29 minuta filmu - fajne ujęcie lądującego Stola
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Nareszcie film bez zakłóceń i wygłego horyzontu. Byłoby idealnie gdyby lot był stabilniejszy. Zawsze zastanawiałem się dlaczego rezygnuje się z tak dobrego sprzętu, jak tego typu kamerki? Wideo z kamery wpięte do tx i można lata i filmować bez zakłóceń, bez graberów i z jakością nieosiągalną dla tych "szpiegowskich" kamerek. Warto jeszcze pomyśleć o samym filmie.
ECO400 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 świetna jakosc. a co to za piosenka ?Leona Lewis - I see you Byłoby idealnie gdyby lot był stabilniejszyjuż zamówiłem materiały na kolejną platformę, większą o rozpiętości skrzydeł 1,6m z EPP.Zastanawiam się jeszcze nad stabilizacja przez gyro ale to już ostateczność.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.