smootny Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Piknik modelarski w Kiełpiu - 09.05.2010r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Fajne foty, jednak wczorajszy dzień nie należał dla mnie do najszczęśliwszych. Zaginął mój pilot oblatywacz :cry: :cry: :cry: - moja kochana koszatniczka ;-( Nieźle też wgniotłem miskę olejową na tym dziurawym wjeździe - dziura z kałużą ( w kałuży są chyba cegły czy kamloty )- trza z nim porządek zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Szkoda zwierzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ładnie zalatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Maciek wszystko wszystkim ale wsadziłeś zwierzaka do modelu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 chyba wsadził ostatnie zdjęcie z soboty :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Zwierzę widziałem ale pytam poważnie czy wsadził je do modelu :?: Na to jest paragraf chociażby był to ślimak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Zwierzę widziałem ale pytam poważnie czy wsadził je do modelu :?: Na to jest paragraf chociażby był to ślimak. ... nie chwyciłeś dowcipu ?? ;D :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Związałem kolegę i położyłem go na torach kolejowych ... A zginął w wypadku samochodowym ... Śmieszne ?? Panie moderator proszę zrób z tym porządek i usuń wpisy nie na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Związałem kolegę i położyłem go na torach kolejowych ... A zginął w wypadku samochodowym ... Śmieszne ?? Panie moderator proszę zrób z tym porządek i usuń wpisy nie na temat Widzę, że przejełeś się tym niesamowicie - dla twojej świadomości zwierzak najprościej emigrował z miejsca leżakowania osoby zajmującej się nim :] i zapewne ( o ile coś go już nie zjadło) nadal cieszy się wolnością ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 o ile coś go już nie zjadło Fajnie zalatane koledzy... widzę zestawik FPV... jak się spisuje?? pozdrawiam rafal ps Paweł przejmujesz się za bardzo albo nie masz poczucia humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 widzę zestawik FPV... jak się spisuje?? Jest to Betatronik + kamera sony 420 lini - spisuje się jak narazie super. .. narazie latanie w koło nogi na max 2km - w czerwcu sprawdzimy co "to" potrafi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Panie moderator proszę zrób z tym porządek i usuń wpisy nie na temat Jeżeli stwierdzę, że faktycznie są takie wpisy to go sam o to poproszę... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Grubno 08.06.2010r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ładny piknik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 10.06.2010r. Grubno Odwiedził nas nasz nowy kolega ze Świecia i reszta przyjaciół ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 25.08.2010r. Starogród [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ładne latanko, widzę że warunki dopisały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nowe twarze fajnie widzieć , szkoda , że tylko bez modeli .... Ja dziś z Arturem rozegraliśmy bitwę esa o Kołobrzeg. Uploaded with ImageShack.us 1:1 Faun na ogonie też widzę dostał słuszne wzmocnienia i cało wrócił do domu. Sezon na zbocze się pięknie zaczyna u nas i trza modele zbroić na wichry ;-) Tak se z grubsza policzyłem to trochę nas będzie o ile Wszyscy skończą modele: Manaq - Elf, Colibri i może Fregata Damek - Elf + 2,5m - jakiś tajny projekt ;-?) Hornet - Szerszeń 2,5m , Pupi - Fregata Piotr - Fregata AS - 1,2m , Mariusz - Faun, Piotr P - Smyk, Faun Ja - Zuni i Mefisto Trochę się tego zebrało Panowie budować i od września jakieś mini zawody trza by se zrobić na górkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Piotr P - Smyk, Faun Jednak mam Sprinta nie Smyka. Troszku większy.W sobotę ma wiać na Starogród. Sprint aż ogonkiem macha z radochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.