pawel66 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jestem chętny na podwózkę na lotnisko z Lublina Radawiec czy inne w bliżej nieokreślonej okolicy z modelem lub bez Tylko w weekendy i dni wolne od szkoły także na imprezy kilkudniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jestem chętny na podwózkę na lotnisko z Lublina możesz jaśniej, przecież jesteś z lublina. Czyżby w lublinie nie było komunikacji miejskiej ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Na lotnisko Radawiec , to chyba nie za specjalnie jest dobre połączenie. Zresztą bez modelu , to jak cie mogę ,ale z modelem w busie? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 mój modelik jest mały i składany spokojnie zmieści się ze mną na tylne siedzenie :mrgreen: jestem z lublina ale jak ktoś się wybiera gdzieś indziej to tez mogę pojechać panie Tomku kiedy się pan wybiera? :twisted: ps. to pan wymyślił mi ksywkę DHL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.