pawel66 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Jestem chętny na podwózkę na lotnisko z Lublina Radawiec czy inne w bliżej nieokreślonej okolicy z modelem lub bez Tylko w weekendy i dni wolne od szkoły także na imprezy kilkudniowe
meloow Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Jestem chętny na podwózkę na lotnisko z Lublina możesz jaśniej, przecież jesteś z lublina. Czyżby w lublinie nie było komunikacji miejskiej ?!
Tomek Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Na lotnisko Radawiec , to chyba nie za specjalnie jest dobre połączenie. Zresztą bez modelu , to jak cie mogę ,ale z modelem w busie? :rotfl:
pawel66 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 mój modelik jest mały i składany spokojnie zmieści się ze mną na tylne siedzenie :mrgreen: jestem z lublina ale jak ktoś się wybiera gdzieś indziej to tez mogę pojechać panie Tomku kiedy się pan wybiera? :twisted: ps. to pan wymyślił mi ksywkę DHL?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.