pawel66 Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Jestem chętny na podwózkę na lotnisko z Lublina Radawiec czy inne w bliżej nieokreślonej okolicy z modelem lub bez Tylko w weekendy i dni wolne od szkoły także na imprezy kilkudniowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Jestem chętny na podwózkę na lotnisko z Lublina możesz jaśniej, przecież jesteś z lublina. Czyżby w lublinie nie było komunikacji miejskiej ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Na lotnisko Radawiec , to chyba nie za specjalnie jest dobre połączenie. Zresztą bez modelu , to jak cie mogę ,ale z modelem w busie? :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel66 Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 mój modelik jest mały i składany spokojnie zmieści się ze mną na tylne siedzenie :mrgreen: jestem z lublina ale jak ktoś się wybiera gdzieś indziej to tez mogę pojechać panie Tomku kiedy się pan wybiera? :twisted: ps. to pan wymyślił mi ksywkę DHL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.