meteor Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Mam pytanie, czy ktoś próbował zbindować ten odbiornik z tym nadajnikiem (bądź tym 6 kanałowym). Pozdrawiam Marcin I wiem że pisze na stronie że tylko do HK-GT2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Widać że nikt nie bindował... Więc Marcinie trzeba kupić i przetestować :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Już wiem że musiałbym zmienić moduł na nowszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Trochę czasu minęło... Może ktoś używa tego odbiornika w samolocie ? Jak z zasięgiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfis Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam Ten odbiornik bez problemu binduje się z nadajnikiem Turnigy 9x . To mam przerobione. Natomiast nie miałem okazji sprawdzić zasięgu.Ja planuję używać go do żaglówki. Wg informacji z czeskiego forum mieli zasięg 1400 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Chciałem to kupić do ESA, potrzebuję pewnego zasięgu ale nie latam dalej niż 100m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.