meteor Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Mam pytanie, czy ktoś próbował zbindować ten odbiornik z tym nadajnikiem (bądź tym 6 kanałowym). Pozdrawiam Marcin I wiem że pisze na stronie że tylko do HK-GT2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Widać że nikt nie bindował... Więc Marcinie trzeba kupić i przetestować :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Już wiem że musiałbym zmienić moduł na nowszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Trochę czasu minęło... Może ktoś używa tego odbiornika w samolocie ? Jak z zasięgiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfis Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Witam Ten odbiornik bez problemu binduje się z nadajnikiem Turnigy 9x . To mam przerobione. Natomiast nie miałem okazji sprawdzić zasięgu.Ja planuję używać go do żaglówki. Wg informacji z czeskiego forum mieli zasięg 1400 m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Chciałem to kupić do ESA, potrzebuję pewnego zasięgu ale nie latam dalej niż 100m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.