Radek Oleksy Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Aeroklub Ostrowski zaprasza na "Memoriał Henryka Jerzyka". Zawody zaliczane do Pucharu Polski Latających Makiet Samolotów klasy F4B, C, G, H. Lotnisko Michałków 22-23.05.2010 Informacje * Zawody zostaną rozegrane zgodnie z Kodeksem Sportowym FAI i Regulaminem Sportowym AP. * Zawodnicy muszą posiadać aktualną na 2010 r Licencję Sportową AP. * Zawody zostaną rozegrane na Lotnisku Aeroklubu Ostrowskiego w Michałkowie. * Zakwaterowanie zawodników - ORGANIZATOR NIE ZAPEWNIA NOCLEGÓW. Do dyspozycji zawodników jest pole namiotowe na terenie lotniska i dostęp do sanitariatów. Polecane hotele : o Borowianka www.borowianka.pl - 4 km od lotniska o MALWA: www.hotelmalwa.pl - 15 km od lotniska o Tani Hostel : www.inwestma.pl 12 km od lotniska * Wyżywienie zawodników we własnym zakresie - na lotnisku są czynne dwa lokale gastronomiczne. * Opłata startowa od zawodnika Seniora wynosi 50,-PLN, od Juniora 20,- zł * Zwycięzcy zawodów otrzymają dyplomy, puchary. * Zgłoszenia należy przesłać do dnia 14.05.2010r Dane do przesyłania zgłoszeń: Radosław Oleksy ul.Poniatowskiego 9 63-430 Odolanów tel: 606197880 sklep@modelarski.com Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. PLAN ZAWODÓW 22.05.2010 7.00-9.00 Rejestracja zawodników 8.00-12.00 Ocena Statyczna we wszystkich klasach 12.30 Oficjalne otwarcie zawodów 12.00-16.00 I Kolejka lotów 16.30-19.00 II kolejka lotów 23.05.2010 9.00-15.00 III kolejka lotów 16.00 Zakończenie Zawodów Organizator zastrzega sobie możliwość drobnych zmian w programie http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=4701 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=27696 tam się więcej pisze :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 ZAWODY ZOSTAŁY WŁAŚNIE ODWOŁANE !!! LOTNISKO NIE NADAJE SIĘ DO UŻYTKU - WODA :-( Nowy termin zawodów zostanie podany w późniejszy terminie... Pozdrawiam ! RAdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Cześć, A jak jest teraz? Da się latać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam Może udałoby się zmontować tą imprezę w dniach 4-5.06.2010r. Może miasto zrobiłoby przy okazji jakąś inną imprezę fakultatywną (np. Dzień Dziecka), to by i więcej ludzi mogło popodziwiać modele a zwłaszcza ich konstruktorów i pilotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Oj niestety w tym terminie nie damy rady, jest kilka powodów, ku temu. A główny to dłuuugi weekend - mnie niestety nie ma i nie jestem w stanie sprawy odkręcić drugi to , że w tym terminie są MP Juniorów w Gliwicach-w Komisji ustaliliśmy, że w tym terminie nie będzie innych zawodów. Chyba w tym roku pozostanie mi tylko wrzesień , a konkretnie termin po zawodach na Warszawskim Bemowie, ale decyzja zapadnie w najbliższych dniach. Decyzji nie żałuję lotnisko było w złym stanie, nie mówiąc o polu namiotowym, i zwody gdyby musiały się odbyć nie były by mile wspominane... W przyszłym roku mam nadzieje, że nie będzie ekscesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Cześć W podpisie masz radio, a linki jakich używasz linek?, nie napisałeś. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 oj Adamie czepiasz sie , ale skoro nalegasz : -do makiet linki do łowienia Merlina - sterowanie elektroniczne (w powłoce nylonowej) dł 18,5 m (Fly Baby) i 19,5 m (Cessna Agwagon) - do akrobatek używam linek SIG 0,35 dł. 18 m (model Chipmunk silnik Fox 5,5 ccm) Mam nadzieję że, że zaspokoiłem twoją ŻĄDZĘ WIEDZY !!! Pozdrówka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Rolex z tego co Kiero ogłądał kalendarz masz jeszcze jeden wolny termin w sierpniu jakoś tak w II połowie :roll: a dokładniej ostatni weekend sierpnia 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 :roll: no i co z tym Pucharem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 jakieś nowinki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A więc tak termin ustalony ! Sekcja Modelarska Aeroklubu Ostrowskiego zaprasza na "Memoriał Henryka Jerzyka" - Zawody zaliczane do Pucharu Polski Latających Makiet Samolotów klasy F4B, C, G, H. Lotnisko Michałków 25-26.09.2010 UWAGA !!! Podczas zawodów zostanie oficjalnie zakończona rywalizacja w Pucharze Polski klas F4B, C, G , H , oraz nastąpi wręczenie pucharów i dyplomów dla zwycięsców w klasyfikacji pucharowej. Pozostałe punkty bez zmian ! ZAPARASZAM !!! Acha w przyszłym roku wracamy do terminu MAJOWEGO !!! Szcegóły na : Memoriał Henryka Jerzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Radku, oczywiście się do Ciebie wybieram i mam nadzieję że Ty pojawisz się w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dziś puściłem zgłoszenie, tak więc widzimy się za 2 tyg :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dodałem nową noclegownię dla zawodników: 4 km od lotniskaZajazd HACJENDA szczegóły na Memoriał Henryka Jerzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 puchar, pucharem i po pucharze :mrgreen: zawody udane, pogoda dopisała, polatane było :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiol8 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A może jakieś szczegóły, wyniki, zdjęcia...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Już wcześniej wspominałem sa tu http://www.modelarstwo.nstrefa.pl/index.php?view=category&catid=4&option=com_joomgallery&Itemid=24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiol8 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dzięki, nie zauważyłem wcześniej tej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Panowie juz za tydzień trzeci Memoriał Henryka Jerzyka szcegóły na www.rc-ostrow.pl Zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.