jarro Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dobrze zrobię temat w dziale modele średniej wielkosci i dodam filmik z lotow . Mam nadzieję ze już wkrotce .
motofan11 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czekamy z niecierpliwością :wink:
Łukasz K. Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 I się niedoczekaliąmy;/ a ja planuje jej kupno na sezonie ;/
pawel66 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 miałem ją w rękach ale krótko :wink: Model trochę cegłowaty. Przy starcie mocno zadziera nos, lądowanie tylko z dużą prędkością a w powietrzu prowadzi się jak po sznurku
ciszex Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam Wlasnie jestem po pierwszym locie tym modelem i po nieudanym lądowaniu potrzebuję nowe smiglo i kołpak :/ Kolpak znalazlem na hobbiking aluminiowy 2,25' za 6$ jednak nigdzie nie moge znalesc smigla 3 łopaty 11x9. Podobno mozna je zastapic dwułopatowym 12x8 jednak obawiam sie że będzie za maly prześwit lub go nie będzie. Czy jest mozliwosc zastosowania śmigła 4 łopaty 10x10? Gdzie można kupić takie śmigło 3 łopatowe, czy do standartowego silnika 900kv mozna zastosowac inne 3 łopatowe smiglo? Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.