jarro Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dobrze zrobię temat w dziale modele średniej wielkosci i dodam filmik z lotow . Mam nadzieję ze już wkrotce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czekamy z niecierpliwością :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 I się niedoczekaliąmy;/ a ja planuje jej kupno na sezonie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 miałem ją w rękach ale krótko :wink: Model trochę cegłowaty. Przy starcie mocno zadziera nos, lądowanie tylko z dużą prędkością a w powietrzu prowadzi się jak po sznurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszex Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam Wlasnie jestem po pierwszym locie tym modelem i po nieudanym lądowaniu potrzebuję nowe smiglo i kołpak :/ Kolpak znalazlem na hobbiking aluminiowy 2,25' za 6$ jednak nigdzie nie moge znalesc smigla 3 łopaty 11x9. Podobno mozna je zastapic dwułopatowym 12x8 jednak obawiam sie że będzie za maly prześwit lub go nie będzie. Czy jest mozliwosc zastosowania śmigła 4 łopaty 10x10? Gdzie można kupić takie śmigło 3 łopatowe, czy do standartowego silnika 900kv mozna zastosowac inne 3 łopatowe smiglo? Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.