keller82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Tutaj filmiki z przyczepiona kamerką do handymana
maruta82 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam kolegów Podłączam się do tematu.Spodobał mi się ten model.Myślałem o parkmaster z multipleksa ale to chyba dobra alternatywa dla tego modelu ten HANDYMAN 3D.Jaki by można wsadzić silnik żeby latać bez stresowo i robić zawisy.Macie jakieś sugestie.
Dj. Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Macie jakieś sugestie. Silnik zawarty w zestawie jest wystarczający. Smigło trzeba tylko zmienić na stale(zestaw to składane śmigło).
maruta82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak kolega ocenia model czy można go porównać do produkcji z multiplexsa.Chodzi mi o wytrzymałość i jakość.Reszta elektroniki jakiej jest firmy np.serwa?
Dj. Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 czy można go porównać do produkcji z multiplexsa Wykonanie podobne - elapor, cena przebija i zabija mpx'a .Reszta elektroniki jakiej jest firmy np.serwa? Model chinski wiec jakie moga być serwa? Jednak wszystko jest dobrze zrobione. Podwozie jest bardzo słabo osadzone, nie ma sensu przerabiac - skadane smigło sie raczej nie łamie. Ja latam bez podwozia, ale jak ktoś sie upiera aby je miec... Ogólnie model godny polecenia ze względu na własciwosci lotne, wyposażenie no i oczywiscie cenę!
kaspi321 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Hej, Widzieliście może gdzieś ten model dostępny w sklepie? Pozdrawiam PS. ABC-rc nie ma, modele.sklep też nie (prawdopodobnie będą na wiosnę)
jureksto Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Witam, mam pytanko czy w Hadymanie mogę zamocować silnik na zewnątrz tzn,. przed wręgą na krzyzaku jak wyważac model.dziękuje za odpowiedz jurek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.