keller82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Tutaj filmiki z przyczepiona kamerką do handymana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Wam się działy nie pomyliły? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam kolegów Podłączam się do tematu.Spodobał mi się ten model.Myślałem o parkmaster z multipleksa ale to chyba dobra alternatywa dla tego modelu ten HANDYMAN 3D.Jaki by można wsadzić silnik żeby latać bez stresowo i robić zawisy.Macie jakieś sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Macie jakieś sugestie. Silnik zawarty w zestawie jest wystarczający. Smigło trzeba tylko zmienić na stale(zestaw to składane śmigło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak kolega ocenia model czy można go porównać do produkcji z multiplexsa.Chodzi mi o wytrzymałość i jakość.Reszta elektroniki jakiej jest firmy np.serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 czy można go porównać do produkcji z multiplexsa Wykonanie podobne - elapor, cena przebija i zabija mpx'a .Reszta elektroniki jakiej jest firmy np.serwa? Model chinski wiec jakie moga być serwa? Jednak wszystko jest dobrze zrobione. Podwozie jest bardzo słabo osadzone, nie ma sensu przerabiac - skadane smigło sie raczej nie łamie. Ja latam bez podwozia, ale jak ktoś sie upiera aby je miec... Ogólnie model godny polecenia ze względu na własciwosci lotne, wyposażenie no i oczywiscie cenę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspi321 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Hej, Widzieliście może gdzieś ten model dostępny w sklepie? Pozdrawiam PS. ABC-rc nie ma, modele.sklep też nie (prawdopodobnie będą na wiosnę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureksto Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam, mam pytanko czy w Hadymanie mogę zamocować silnik na zewnątrz tzn,. przed wręgą na krzyzaku jak wyważac model.dziękuje za odpowiedz jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.