Vertigooo Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam ma problem z wersją demonstracyjną tego programu po włączeniu wyskakuje mi komunikat ,,Please run this program from the Administrator account so it can set up your license. Once the license is set up, you can run it from any account.'' pobierałem z tej strony. http://www.towerhobbies.com/products/realflight/gpmz4440_n.html Pytam się bo ten symulator można pobrać z nielicznych stron dlatego może ktoś stąd ściągał i wie jak można sobie z tym poradzić . Z góry dzięki z pomoc. PS Tylko proszę bez wypowiedzi kup sobie lepiej pełną wersje, nie kupie po kosztuje 600zł wole tą kase wydać na model niż na ten program. Na demówkach wersji 3 i 4 nalatałem się tyle że po prostu chciałem zobaczyć coś nowego w piątce ale skąd bym nie ściągał to albo błąd tylko z tej strony mi się udało ale sami widzicie :twisted: Może komuś się udało pobrać z innej strony?? [Marcin133] :evil:
MiQ27 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Przecież napisał, jak sobie poradzić. Wystarczy przeczytać i zastosować. ,,Please run this program from the Administrator account so it can set up your license. Once the license is set up, you can run it from any account.''
Vertigooo Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 Wiem co jest napisane ale gdzie to ustawić tego administratora??? W tych sprawach nie jestem zbyt mocny.
cobra Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Zaloguj się do Windowsa jako użytkownik o prawach administratora.
Tomek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Start->Ustawienia->Panel sterowania-> konta użytkowników Tam masz możliwość założenia nowego konta "pulpitu" jako administrator lub zmiany swojego na administratora. Jeśli to nie Twój komputer i ty nie masz haseł do konta administratora to musisz pogadać z rodzicami/właścicielem kompa.
Vertigooo Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 Post wyedytowany z powodu lenistwa :twisted:
Robert Holeczek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Jaki system operacyjny masz na tym komputerze? Jeżeli Windows 7, to kliknij prawym klawiszem myszy na ikonce realflight'a i kliknij "Uruchom jako administrator"
karlem Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 ....miej trochę litości i pomyśl o ortografii, plizzzz :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.