pawel66 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Jak w temacie zamontowany zamiast 2 celek w micro samochodziku zapomniałem wyłączyć samochodziku i rozładował się do 0 moja ładowarka go odrzuca :cry:
Rafal B. Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Programem z nimh/nicd. Jak dojdzie do 3 V włączyć tryb li pol. Ładuj prądem najmniejszym jaki mozesz ustawić i sprawdzaj czy nie puchnie itd.
pawel66 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 kurde nie mam ni mh programu.. a moge naładować 75mah 4.8v ładowarka od pakietu odbiornika twisted:\ http://unitedhobbies.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8864 gdzie tu jest plus/minus na górze czy na dole? (patrząc na zdjęcieP
bubu2 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Możesz (przez krótką chwilę) podłączyć akku do dowolnego innego zródła prądu (np. dowolnej ładowarki z prostownikiem), innego akumulatora. Byle na końcach Twego rozładowanego pojawiło się jakieś napięcie. I wówczas ładowarka zacznie go ładować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.