pawel66 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Jak w temacie zamontowany zamiast 2 celek w micro samochodziku zapomniałem wyłączyć samochodziku i rozładował się do 0 moja ładowarka go odrzuca :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Programem z nimh/nicd. Jak dojdzie do 3 V włączyć tryb li pol. Ładuj prądem najmniejszym jaki mozesz ustawić i sprawdzaj czy nie puchnie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 kurde nie mam ni mh programu.. a moge naładować 75mah 4.8v ładowarka od pakietu odbiornika twisted:\ http://unitedhobbies.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8864 gdzie tu jest plus/minus na górze czy na dole? (patrząc na zdjęcieP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Możesz (przez krótką chwilę) podłączyć akku do dowolnego innego zródła prądu (np. dowolnej ładowarki z prostownikiem), innego akumulatora. Byle na końcach Twego rozładowanego pojawiło się jakieś napięcie. I wówczas ładowarka zacznie go ładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.