meteor Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Witam W dniach 02.06-03.06 byłem na zawodach "Młodzi modelarze lotnicy na start". Były to zawody rangi wojewódzkiej, a raczej mistrzostwa woj. łódzkiego. Brałem udział w 3 kategoriach F3 J/M, F2B i F4S(szybowce do 2m, akrobacja na uwięzi, modele sylwetkowe na uwięzi). Zdobyłem dwa 1 miejsca oraz tytuły mistrza woj. łódzkiego w kategoriach F3J/M, F4S oraz 3 miejsce w kategorii F2B (dwie pierwsze osoby latały sobie w kółko a ja robiłem akrobacje... tylko oni mieli ładniejsze lądowania które liczyły się chyba x7 :? ) Na końcu mam jedno zdjęcie (tak wyglądam po 10h na świeżym powietrzu ) Bestia z pudełka już ujarzmiona pozdrawiam Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaja18 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 To co jedziesz do dęblina? Byłem tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted June 3, 2007 Author Share Posted June 3, 2007 aż taki mocny się nie czuje :] jeśli jechał bym na MP to na pewno nie w szybowcach, ani na uwięzi wolę trochę inne latanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaja18 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Ja w dęblinie byłem na moich drugich zawodach A tak pozatym to razem miałem z 4 treningi tylko. Ale miejsce nie najgorszena ok. 60 osób startujących w f1h miałem miejsce koło 30 a może i mniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 dwie pierwsze osoby latały sobie w kółko a ja robiłem akrobacje... tylko oni mieli ładniejsze lądowania Widocznie sędziowie stwierdzili, że nie potrafisz opanować modelu, skoro tak cię rzuca po całym niebie ;-) A koledzy elegancko pokręcili się, wylądowali (pkt. x7) i byli lepsi Suma summarum i tak byłeś najlepszy. GRATULUJĘ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 dzięki sądzę że to i tak było małe oszustwo bo nawet "regulaminu" nie znaliśmy, ponieważ kategoria F2B była 02.06 a punkty podliczał 03.06 :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.