Jedrula Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Sprawa jak w temacie interesuje mnie jaki zasię może mieć odbiornik AR6200 bez satelity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Tyle samo, co AR6100. Są to takie same odbiorniki, tylko ten pierwszy jest z satelitką, a drugi bez. Posiadam obydwa i w obydwu jest zasięg do granicy widoczności. W pewnych warunkach satelita poprawia zasieg (złe położenie względem nadajnika, przyslanianie przez metalowe elementy. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A jaki jest zasięg AR100 w metrach w powietrzu :?: Edit Głównie chodzi mi o to czy nie stracę zasięgu robiąc koła o średnicy max. 500m na wysokości max. 80m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Przeciez napisałem, że do granic widoczności (napwewno ponad tysiąc metrów). 500m spokojnie. A w powietrzu zasięg jest jeszcze większy niż przy ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.