Jerzy Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witam Lata ktoś obecnie gdzieś w Gorzowie? Chętnie bym się umówił na jakieś wspólne latanie. Wiecie może czy chłopaki latają jeszcze na tych łakach na ul.Śląskiej bo z tego co pamiętam spotykali się w czwartki. Szanowny kol Przemku ,W Gorzowie latamy modelami przewaznie w piatek sobote i niedziele w godzinach ok 17.00 na prywatnym lotnisku Kol. Staszka na Ulimiu. Na Slaskiej latalismy w poprzednich latach ale tam jest czesto za mokro i trudno dojechac na srodek laki Pozdrawiam Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A moge dostać jakiś kontakt (tu albo na PW) żeby się upewnić czy w dany dzień latacie i żeby pierwszy raz się umówić np. koło ronda Kasprzaka zeby za kimś pojechać? Bo wiem gdzie to jest ale pierwszy raz wole jechać z kimś niż sam w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_w1 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Hej, ja z kolei latam na lądowisku paralotniarzy na Chwalecicach. Oczywiście wtedy, kiedy oni nie latają i pogoda jest odpowiednia. Pozdrawiam, Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reastdignity Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Ja latam na łąkach niedaleko Czechowa. mapka - bardzo przyjemnie Edytowane 11 Maja 2012 przez reastdignity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam Latacie zimą w okolicach Gorzowa? Jest ktoś chętny do polatania w ten weekend (najlepiej sobota około13-14) jak nie będzie mrozu i śnieg nie będzie padał? Chętnie się gdzieś wybiore jak znajdą się kompani do lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kilka razy latalem na ladowisku paralotniarzy w Chwalecicach ale jakos nie mozemy sie spotkac, teraz z lataniem to jest troche zimno , ale jak tylko zrobi sie cieplej to zapraszam. Mariusz a Ciebie to juz nie moge spotkac od 2 lat, a przeciez tak fajnie latales szybowczykiem. Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Hej, Pogoda się poprawia więc jeśli ktoś chce polatać albo już umawiacie się na wspólne loty to dajcie znać pare dni wcześniej na PW chętnie dołącze. Narazie latam z kuzynem w weekendy na pobliskiej łące ale zawsze im wiecej osób tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Latamy co sobote ok godz 17 na lotnisku Chwalecice dojazd od zwirowej ul Bazaltowa ( umawiamy się przeważnie w piątek bo zależy to od pogody) mój tel 691709051 Pozdrawiam Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam, czy Gorzów lata ( nadal w Chwalęcicach . Proszę o info gdyż chciałem się tam wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Hej. Ostatnio 2 weekendy latamy na łąkach na ul Śląskiej. Jak chcesz to daj jakiś namiar do siebie to przedzwonie jak będziemy latali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ostatnio będąc u swojej Kobiety, wybrałem się z modelem i kamerką na latanie Zamieszczam to co udało mi się nagrać w Łupowie Dałem to tutaj bo to zaletwie kilka kilometrów za Gorzowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Hallo. Czy coś się dzieje w regionie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Koledzy chyba jeszcze " we śnie zimowym " ,rzadko bywam w Gorzowie. Ale chętnie bym się spotkał na jakimś lataniu co prawda bez modelu ( mam lenia i nie chce mi się ciągać tego całego bajzlu ze sobą na weekend pociągiem ) ale na pogaduchy wybiorę się z wielką chęcią Wytapatane z mojego GT-S5830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Szanowni koledzy Informuje uprzejmie ze modelarze z Gorzowa planują otwarcie sezonu modelarskiego w drugi dzień swiat wielkanocnych i jeśli kogos interesuje kontakt to proszę kontaktować się z Prezesem klubu Ikar kolega Krzysztofem tel 888583098. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Byłem widziałem pozdr. A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Hej jako, że od niedawna moja wiocha jest w zasięgu HSDA to przesylam krótki flimik z tego a właściwie już zeszłorocznego pikniku w Nowym Trzebiczu, jednocześni życząc wszystkim forumowiczom w nowym 2015 r takiej samej ilości startów i lądowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Szalony niemiec Byłem w 2014 na bank będę w 2015. Szkoda tylko, że pogoda nie pozwoliła za bardzo polatać modelami. Pozdro. A Edit: parę fotek modeli kol. z Gorzowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nic się nie dzieje w temacie, to wrzucę chociaż kilka fotek naszej grupy z Barlinka. Jeśli ktoś z okolicy ma ochotę dołączyć - zapraszamy. Dzisiejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dzisiaj wiało, ale po locie zrobiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dzisiejsze latanie i udany oblot Hero 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi