stockredbaron Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Cześć, Jestem nowy na forum. Dopiero zaczynam zabawę z RC. Na pierwszy model wybrałem EGP. Dziś korzystając ze sprzyjającej pogody chciałem oblatać swój pierwszy model. W efekcie rozbiłem cały przód modelu. Cóż, nauka kosztuje. Myślę że nie będzie problemu by poskładać go i do dalszej nauki powinien wystarczyć. Ja mam natomiast nauczkę, by następnym razem próbować pod opieką kogoś doświadczonego. Tutaj prośba - odezwijcie się osoby mieszkające w mojej okolicy. Do Administratora - na avatara jeszcze nie zasłużyłem. -- Dziękuję i pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witamy serdecznie na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 No to pora się zaprzyjaźnić z klejem poliuretanowym Soudal :-) A na symulatorze trenowałeś? Najczęstsze błędy początkujących to: zbyt gwałtowne ruchy drążkami sterowymi zbyt duże wychylenia powierzchni sterowych brak wprawy w sterowaniu modelem lecącym w kierunku pilota nieprawidłowy wyrzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stockredbaron Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Pewnie popełniłem wszystkie naraz Na symulatorze nie trenowałem (nie licząc MarioKart Nic. Składam go do kupy. Chętny do pomocy okazał Mateusz (wielkie dzięki!) - tak więc jest szansa że jeszcze dziś uda nam się go wskrzesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam na forum i zapraszam do konkretnych działów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam na forum! Szkoda modelu,ja i koledzy wczoraj lataliśmy w Strzymieszycach.Mogłeś wcześniej zarejestrować się na forum a model byłby cały,wiadomość do kontaktu już ci wysłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.