mirolek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Na mojej stronie www znajdziesz trochę wskazówek dotyczących budowy, jak będziesz miał problem - pisz na priv-a. Bielany w Warszawie to rejon mojej pracy zawodowej, jak poskładasz model to możemy razem polatać ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intrep1d Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Bardzo chętnie A co do latania to szukam miejsca gdzie mógłbym ta cessną polatać? Niedaleko jest na Bemowo ale muszę kupić sobie wejściówkę po za tym cessne właśnie naprawiam ponieważ nie wytrzymałem i musiałem polatać, mało miejsca + silny wiatr i był krecik ale już mam wszystko i juto po jutrze będzie złożona. Mam jeszcze pytanie odnośnie montowani silnika w modelu ESA czy sklejka 1mm będzie zbyt cienka żeby przykręcić silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam, 1mm to trochę za cienka ta sklejka, jak byś nie miał grubszej to mogę ci odstąpić kawałek. Widzę że będę miał z kim trenować na Bielanach . Jak by co pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kilka dni temu mimo mało ciekawej pogody latałem po raz kolejny tym modelem i udało się złapać kilka ujęć w locie. Niestety model jest bardzo szybki i ciężko jest złapac ostrość ..... dlatego lepsze jest zdjęcie z podejścia do lądownia :lol2: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5334 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5335 Model dostał nieco mniejszy i lżejszy pakiet tj. 3s 1800 mAh, wyszczupliłem tez i wyokrągliłem kadłub w części ogonowej. Po małym odchudzeniu waży do lotu 590g ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.