PawełG Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam Czy fox z tego linku ma jakikolwiek profil, czy jest to płaska deska? Czy może dwie deski ręcznie szlifowanie? Chciałbym go zrobić bo na zboczu ładnie lata. Pozdrawiam
militariusz Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 to jest płaska deska ewentualnie lekko oszlifowana na natarciu i spływie
halabala83 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Fajne to ustrojstwo . Aż korci coby popełnić :mrgreen:
stasw328 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Faktycznie, nie zauważyłem. Przepraszam :oops:
Czaro Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 A ja jestem ciekaw ile jest dni w roku kiedy można tym latać. Jak wieje słabo to nie ma żagla takiego, żeby Foxa uniosło. Jak zacznie wiać, to się pewnie okazuje, że za mocno i deproniak nie chce się pod wiatr przebijać. Tak źle i tak nie dobrze, a czekać miesiącami na idealną pogodę szkoda
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.