Ja-Jacek Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Chce sie pochwalic moimi pierwszymi fotkami z mdelu http://picasaweb.google.com/jacekkorczakowski/FotkiZPokladuZuzi Filmiki juz robilem ,ale zdjecia to cos nowego. Tu link do zdjec w wersli filmiku .Zycze milego ogladania Ja-Jacek :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio6 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Bardzo ładne jaki aparat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Aparat to Sony DSC-S60 z matryca 4100-juz dosc wiekowy,ale fotki robi nie zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio6 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Aparat to Sony DSC-S60 z matryca 4100-juz dosc wiekowy,ale fotki robi nie zle. Widać , widać , ja zastanawiam się co kupić po nieodżałowanym panasie Lx-3 (poległ razem z helikiem) , niestety te nowe małpki nie oferują MF . Najchętniej zapakował bym na pokład moją ukochaną RB-tkę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.