Ja-Jacek Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Chce sie pochwalic moimi pierwszymi fotkami z mdelu http://picasaweb.google.com/jacekkorczakowski/FotkiZPokladuZuzi Filmiki juz robilem ,ale zdjecia to cos nowego. Tu link do zdjec w wersli filmiku .Zycze milego ogladania Ja-Jacek :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
misio6 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Bardzo ładne jaki aparat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja-Jacek Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Aparat to Sony DSC-S60 z matryca 4100-juz dosc wiekowy,ale fotki robi nie zle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misio6 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Aparat to Sony DSC-S60 z matryca 4100-juz dosc wiekowy,ale fotki robi nie zle. Widać , widać , ja zastanawiam się co kupić po nieodżałowanym panasie Lx-3 (poległ razem z helikiem) , niestety te nowe małpki nie oferują MF . Najchętniej zapakował bym na pokład moją ukochaną RB-tkę 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.