bartek74 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dzień dobry :-) Bartek z Sanoka się kłania całej braci modelarskiej :-) Pozdrawiam serdecznie Bartek Przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek74 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kiedy i w jaki sposób nabywa się uprawnień aby była możliwość piasania postów??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 przeczytaj regulamin! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 stasw328 a może tak najpierw dzień dobry!!!! albo witam????Albo choć trochę bardziej forma grzecznościowa.Co sobie o nas nowy kolega pomyśli?????Traktujemy się tu po koleżeńsku i przyjacielsku co nie znaczy że nie mamy szacunku dla starszych!!!!Trzeba było 10 wykrzykników dopisać i 10 diabełków.Chcesz żeby inni Cie traktowali z szacunkiem i jak dorosłego????Szanuj innych-w szkole już tego nie uczą????? Witam bartek74 gorąco i serdecznie wśród braci modelarskiej.Proponuję zapoznać się z regulaminem on Ci wszystko wyjaśni-pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek74 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Moje pytanie spowodowane jest tym, że w dziale "modele elekrtyczne/inne" chciałem zadać pytanie i pojawił się komunikat, że nie mam uprawnień do pisania postów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.