bartek74 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Dzień dobry :-) Bartek z Sanoka się kłania całej braci modelarskiej :-) Pozdrawiam serdecznie Bartek Przybylski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Witam na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek74 Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Kiedy i w jaki sposób nabywa się uprawnień aby była możliwość piasania postów??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasw328 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 przeczytaj regulamin! :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlin1212 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 stasw328 a może tak najpierw dzień dobry!!!! albo witam????Albo choć trochę bardziej forma grzecznościowa.Co sobie o nas nowy kolega pomyśli?????Traktujemy się tu po koleżeńsku i przyjacielsku co nie znaczy że nie mamy szacunku dla starszych!!!!Trzeba było 10 wykrzykników dopisać i 10 diabełków.Chcesz żeby inni Cie traktowali z szacunkiem i jak dorosłego????Szanuj innych-w szkole już tego nie uczą????? Witam bartek74 gorąco i serdecznie wśród braci modelarskiej.Proponuję zapoznać się z regulaminem on Ci wszystko wyjaśni-pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek74 Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Moje pytanie spowodowane jest tym, że w dziale "modele elekrtyczne/inne" chciałem zadać pytanie i pojawił się komunikat, że nie mam uprawnień do pisania postów.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.