Gość Anonymous Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam! Czy ktoś z Was wie gdzie w Polsce można dostać kity z mini DLG (tak żeby wyjąć i złożyć, pokleić i nic samemu nie dorabiać, najlepiej)? Najlepiej żeby też nie kosztowały ok. 200zł... Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Spoko, dostaniesz bez problemu na Allegro na przykład. Nie kosztują 200 PLN, tylko około 600. Albo w Mix Model jest kit za 700 PLN. Pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 tom_tom, mi chodzi o mini dlg czyli <1m... Uważam że lepiej od takiego modelu zacząć zabawę w DLG, choćby ze względu na koszty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Uważam że lepiej od takiego modelu zacząć zabawę w DLG, choćby ze względu na koszty... Nio dobra koszty swoją droga i powiedz mi co dalej? Mały modelik nie jest uniwersalny i nie poradzi sobie w każdej pogodzie. Według mnie łatwiej jest sie nauczyć latać normalnym dlg i łatwiej takowego zbudowac samemu ( można użyć serw 9 gramowych a nie 4,5 grama, łatwiej postarać się o niska wagę oraz takowy model lepiej lata) W sumie i tak koszty wyjdą podobnie bo mniejszy nie znaczy tańszy . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgadzam sie z Rafalem. Ja zaczynalem od metrowego,a jak kolega dal mi rzucic modelem 1.5m to pozal sie boze.... :oops: Teraz wiele polskich modelarzy zajmuje sie produkcja rzutek. Bravo,Wiagra,Grot,i jakis model z glider.pl.No ew. arthobby ale masa tych modeli powala .Jest w czym wybierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.