MironRC Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam! Jak ktoś znajdzie czas- warto przyjechać. Szczególnie dla fanatyków lotnictwa. :jupi: IMPREZA DEBLIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja jestem na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Za tydzień Góraszka... myślę , że pojadę też do Dęblina z aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ja będę ale po 14-tej, mam pogrzeb po drodze do zaliczenia. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja tez chcialem tam zawitac, ale cos martwi mnie pogoda- ma caly czas padac, gdziekolwiek bym nie zajrzal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja również się wybieram aczkolwiek straszą tą pogodą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Meteo pl, krótkoterminowa pokazuje , że tylko z ran będzie bryndza (wczesnego rana), pogodynka.pl nie jest już tak łaskawa. Ale dziś też nadawali średnią pogodę ,a na razie jest full wypas słoneczko. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Może nie będzie tak tragicznie, w każdym razie pogoda nie zapowiada się na taką jak np. w Radomiu rok temu (niedziela) :evil: ... Znajomy ostatnio mi wspominał, że mają być dostępne symulatory lotów. Ktoś jest w stanie to sprecyzować bądź potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jedzie ktoś z Wawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 i jak tam? ja nie ruszyłem tyłka bo lało od rana, działo sie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 No bylo całkeim spoko, pogadałem troche z pilotami efów:) Ogolnie to mogło byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nad Niebrzegowem zawracali, mieliśmy pokaz na poziomie drzew ,a my sobie lataliśmy modelami . Więc impreza byłą super , bo wyszło na to , że robili za oprawę dla naszego latania. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 No spoko fajny klimat wmiare był.... duzo pilotów z polski i nie tylko... tylko szkoda ze tak krótko f z migiem się ganiali :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.